Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Teddy csoport

A csoportba járó gyermekek száma 23 fő: 10 fiú és 13 lány, ebből 11 nagycsoportos, 5 középső csoportos és 7 kiscsoportos.
Az idei nevelési évtől a Teddy csoportban is kizárólag magyar nyelvű nevelés folyik. A csoport kiemelt feladata lett az anyanyelvi nevelés. A csoportszoba tágas, világos, jól felszerelt. A csoport dekorációja mindig az adott évszaknak, ünnepnek megfelelő, olykor a témahetet is tükrözi. Mindhárom korcsoportnak megfelelő, gazdag játékeszközökkel rendelkezünk, emellett számos saját készítésű fejlesztő és ügyességi játék is megtalálható.  A játéktereket úgy alakítottuk ki, hogy a gyermekek játéktevékenységeit legoptimálisabban szolgálják. Külön pihenő-kuckó és kreatív-sarok került kialakításra. A szabad játékot támogatjuk, a játékos tanulási tevékenységeket az adott témahétnek megfelelően valósítjuk meg, illetve többször 2-3 hetes projekteket tervezünk. Ehhez kapcsolódnak a versek, mesék, énekes játékok, a kézi munkák is. Támogatjuk és hetente több alkalommal kínálunk sokszínű, változatos technikájú kreatív tevékenységeket, melyeket a csoportszobában, illetve az öltöző faliújságán helyezünk ki a szülők számára. Teret adunk az önálló próbálkozásoknak, alkotó tevékenységeknek, spontán tapasztalatszerzésnek.
„Nem tudod elhasználni a kreativitást. Minél többet használod, annál több lesz belőle!” /Maya Angelon/
Célunk, hogy a csoportunkba járó gyermekek érzelmi biztonságra leljenek, minden tevékenységünk alapja a gyermekközpontú, szeretetteljes bánásmód. Fontos számunkra, hogy minden kisgyermek saját, egyéni képességeinek megfelelően fejlődhessen.


A csoportban dolgozó felnőttek a 2022-2023-as nevelési évben:
 • Óvodapedagógus: Schmidtné Fenyvesi Gyöngyi
 • Gyógypedagógiai asszisztens: Keserűné Győri Rózsa
 • Szakképzett dajka: Orsós Brigitta


Névsor:
 1. Bartalovics Dávid Béla
 2. Bartalovics Viktória Mária
 3. Bódog Bálint
 4. Buzás Ákos Milán
 5. Farkas Dorina
 6. Fejes Károly Patrik
 7. Filótás Fruzsina
 8. Futó Luca
 9. Horváth Krisztián
 10. Kalányos Ádám János
 11. Kázmér Bianka
 12. Kiss Rebeka
 13. Ligner Márton Ferenc
 14. Ligner Milán Bertalan
 15. Németh András
 16. Papp Norina Zorka
 17. Ragoncsa Dorka
 18. Sallai Dorka
 19. Selindi Viola Virág
 20. Sipos Dániel
 21. Szabó Liliána Noémi
 22. Vucskovics Adrienn Hanna
 23. Vódli Johanna